نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

استارت پرسپولیسی‌ها برای اولین بازی جام حذفی

تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز استراحت، تمرینات خود را برای حضور در اولین بازی در رقابت‌های جام حذفی آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، پرسپولیس بعد از قهرمانی در نیم فصل لیگ بیست و دوم، آماده می‌شود تا در دوره جدید رقابت‌های جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور حضور یابند.

سرخ پوشان در اولین بازی در مرحله یک شانزدهم جام حذفی، روز سه‌شنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ون پارس اصفهان خواهد بود و بر همین اساس، تمرینات خود را از امروز (یکشنبه) آغاز کرد.

پیش از شروع تمرین، جلسه فنی برگزار شد و طی آن، بازی قبلی قرمزپوشان از روی تصاویر ویدیویی مورد آنالیز و بررسی قرار گرفت.

سپس بازیکنان در سالن بدنسازی حاضر شدند و زیر نظر مربی بدنساز تیم با انجام حرکات کششی و نرمشی بدن‌ها را گرم کردند و در ادامه، وارد زمین چمن شدند.

پاس‌های کوتاه و ترکیبی، شوتزنی به سمت دروازه، پاسکاری‌های تحت فشار و فوتبال درون تیمی در دستور کار قرار گرفت.

تمرین امروز ۹۰ دقیقه به طول انجامید و در پایان تمرین هم با توجه به در پیش بودن بازی در جام حذفی، ضربات پنالتی مورد تمرین قرار گرفت.

سعید صادقی به دلیل مصدومیتی که در بازی قبل از ناحیه همسترینگ برای او اتفاق افتاد، امروز زیر نظر کادر پزشکی بود. شیخ دیابانه هم برنامه‌های پزشکی و مداوای خود را در این روزها دنبال می‌کند تا هر چه زودتر بتواند به مرز آمادگی و حضور در تمرینات گروهی برسد. سایر بازیکنان هم بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.

تیم فوتبال پرسپولیس فردا (دوشنبه) آخرین تمرین خود را برگزار و پس از آن راهی اردوی پیش از بازی برابر ون پارس اصفهان خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار